Puur en eerlijk eten begint bij natuurwijzer

Puur en eerlijk eten begint bij natuurwijzer

winkel05.jpg

De eerlijke eetwinkel sinds 1991

Al in 1991 voelde Wilmi de behoefte om een natuurvoedingswinkel op te starten. 27 jaar heeft ze deze met een ruim assortiment gerund op 25 m2. Sinds 2019 heeft ze samen met Marike het oppervlak en het assortiment uitgebreid met verse groenten en fruit. 

Samen met GEMBER is een open, fijne sfeer gecreëerd waar smaakvol gegeten kan worden. Met het platform Natuurlijk Gezond is de mogelijkheid gecreëerd om klachten van klanten bij de bron aan te pakken.

Onze expertise

De eetwinkel

Wij zijn er voor al jouw dagelijkse eerlijke boodschappen: pure, onbewerkte, verse en biologische voeding, voedingssupplementen, cosmetica en verzorging.

Webshop

Onze winkel heeft een uitgebreid assortiment voeding, verzorgings- en schoonmaakproducten en supplementen. Maar we hebben niet alles. Mis je een product dan kan dat altijd besteld worden via de webshop www.EKOPLAZA.nl

Klantenkaart sparen

Natuurwijzer geeft een klantenkaart uit, die gekoppeld is aan een spaaractie. Je kunt hartjes sparen en de hartjes kun je inwisselen voor producten van lokale leveranciers.

Platform

Wij zijn de thuisbasis van het platform Natuurlijk Gezond Noord Limburg (NGNL). Bij dit platform zijn 80 therapeuten, coaches en adviseurs uit de regio aangesloten die werken met de natuur als basis.

Advies

Heb je vragen over voeding, suikervrij, zuivelvrij, glutenvrij of vegan eten dan helpen we je graag verder in dit zoekproces. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden.

Samenwerkingen

Omdat 1+1=3 werken we samen met partners die ons versterken in onze visie om natuurlijke gezondheid voor iedereen toegankelijk te maken.

Workshops/ Trainingen

In de ruimte zijn er volop mogelijkheden voor workshops en trainingen. Ook het afhuren van de trouwzaal op de bovenverdieping is mogelijk. In het kader van “Spread the word”.

Praktijk

In de praktijkruimtes boven bij de winkel hebben diverse behandelaars hun praktijk. Lees hier wie er wanneer praktijk voeren.

No Waste

Van onze No Waste producten maakt GEMBER smaakvolle gerechten. Zo houden we de voedselverspilling laag!

Het team

CAW_2745.jpg

Wilmi

Pure, eerlijke voeding en natuurlijke gezondheidszorg is voor mij een logische levenswijze!
Het is dan ook fantastisch om  elke dag  in onze eerlijke eetwinkel mensen hierover te mogen 
adviseren en inspireren!

CAW_2703.jpg

Marike

Doordat ik ervaren heb wat goede voeding voor mijn gezondheid betekent, heb ik me verdiept in natuurvoeding en mag ik samen met Wilmi eigenaar zijn van onze eerlijke eetwinkel in hartje Horst.