Puur en eerlijk eten begint bij natuurwijzer

Puur en eerlijk eten begint bij natuurwijzer

winkel05.jpg

De eerlijke eetwinkel sinds 1991

Al in 1991 voelde Wilmi de behoefte om een natuurvoedingswinkel op te starten. 27 jaar heeft ze deze met een ruim assortiment gerund op 25 m2. Het is nu tijd geworden om samen met Marike het assortiment uit te breiden met verse groenten en fruit. 

Samen met GEMBER is een open, fijne sfeer gecreëerd waar smaakvol gegeten kan worden. Met het platform Natuurlijk Gezond is de mogelijkheid gecreëerd om klachten van klanten bij de bron aan te pakken.

Onze expertise

De eetwinkel

Wij zijn er voor al jouw dagelijkse eerlijke boodschappen: pure, onbewerkte, verse en biologische voeding, voedingssupplementen, cosmetica en verzorging.

Platform

Wij zijn de thuisbasis van het platform Natuurlijk Gezond Noord Limburg (NGNL). Bij dit platform zijn 70 therapeuten, coaches en adviseurs uit de regio aangesloten die werken met de natuur als basis.

Advies

Heb je vragen over voeding, suikervrij, zuivelvrij, glutenvrij of vegan eten dan helpen we je graag verder in dit zoekproces. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden.

Consulten

We hebben 2 praktijkruimtes ter beschikking voor behandelaars van NGNL. De behandelaars kijken graag met je mee om de oorzaken van de klachten te onderzoeken.

No Waste

Producten die tegen de houdbaarheid aanzitten neemt GEMBER over om te verwerken heerlijke gerechten. We houden het verderf & afval hierdoor enorm laag.

Duurzaamheid

Voor ons is duurzaamheid het inkopen van biologische producten zonder verpakking of anders in een zo duurzaam mogelijke vorm. We promoten herbruikbare tassen, verkopen bio-groenten uit de regio en andere streekproducten. Our local heroes!

Samenwerkingen

Omdat 1+1=3 werken we samen met partners die ons versterken in onze visie om natuurlijke gezondheid voor iedereen toegankelijk te maken.

Blurring

Blurring is grenzen vervagen tussen twee branches. Dat is precies wat Natuurwijzer doet met GEMBER. Er is geen strikte fysieke scheiding tussen beiden en er staan tafels en stoelen in de winkel en winkelstellingen in het restaurant.

Workshops/ Trainingen

In de ruimte zijn er volop mogelijkheden voor workshops en trainingen. Ook het afhuren van de trouwzaal op de bovenverdieping is mogelijk. In het kader van “Spread the word”.

Het team

CAW_2745.jpg

Wilmi

Pure, eerlijke voeding en natuurlijke gezondheidszorg is voor mij een logische levenswijze!
Het is dan ook fantastisch om  elke dag  in onze eerlijke eetwinkel mensen hierover te mogen 
adviseren en inspireren!

CAW_2703.jpg

Marike

Doordat ik ervaren heb wat goede voeding voor mijn gezondheid betekent, heb ik me verdiept in natuurvoeding en mag ik samen met Wilmi eigenaar zijn van onze eerlijke eetwinkel in hartje Horst.