Workshops/ Trainingen

Workshops/ Trainingen

Workshops/ Trainingen

We dragen als Natuurwijzer graag een steentje bij aan de bewustwording van mensen. We faciliteren daarom interessante lezingen/ workshops of trainingen. 

De lezingen/ workshops of trainingen hebben als doel bewustwording creƫren over persoonlijke ontwikkeling, natuurlijke gezondheid, duurzaamheid, voeding etc.

De lezingen/ workshops/ trainingen kunnen gegeven worden tijdens sluitingstijd van GEMBER. Dat betekent op maandag, dinsdag of woensdag in de avond-uren tussen 19 en 22u. Er kunnen ongeveer 15 personen deelnemen i.v.m. de anderhalve meter afstand. 

Wij vragen voor het faciliteren een vergoeding van 7 euro per deelnemer. Als lid van het platform Natuurlijk Gezond Noord Limburg geldt een maximum van 50 euro per avond. 

Daarnaast kun je via ons de trouwzaal van de gemeente, boven GEMBER, afhuren.  Dit kan in overleg op elk tijdstip, dus overdag met de mogelijkheid om lunch te regelen met GEMBER. Vergoeding in overleg!

Wil jij je verhaal kwijt? Heb je een interessante lezing? Wil je een workshop geven? Neem dan contact met ons op om te zien of het past! 

 

Contact

Agenda