Natuurgeneeskundigen

Natuurgeneeskundigen

Natuurgeneeskundigen

 

Op dit moment zijn er geen consulten mogelijk tot 1 juni 2020. Bellen met de therapeuten kan altijd!

Natuurwijzer wil graag haar klanten doorverwijzen naar een behandelaar, coach of therapeut op een vertrouwde plek, boven de winkel. Op deze manier maken we de natuurlijke gezondheid voor iedereen toegankelijk, en dát hoort nou net bij onze missie!

Rosalie Thijssen is natuurgeneeskundig therapeut en heeft haar praktijk Aeshnidae bij ons boven. Zij gaat samen met jou op zoek naar de oorzaken van jouw klachten en geeft o.a. leefstijladviezen, voedingsadvies, massages, kruiden en bloesemremedies en alles op basis van de 4 natuurkwaliteiten. Het is mogelijk om met haarzelf een afspraak te maken op tel. nr. 06-28330440

Esther Hendrix is natuurgeneeskundig therapeut en heeft haar praktijk Natuurlijk Esther bij ons boven. De missie van Natuurlijk Esther: met natuurgeneeswijzen help ik volwassenen en kinderen bij hun lichamelijke en mentale klachten. Dit doe ik door middel van behandeling op maat:
Persoonlijk advies van natuurlijke middelen, persoonlijke aandacht, coaching en contactmomenten zowel tussen als na de behandelingen. Door doelgerichte behandelingen bereiken we snel resultaat. Het streven is 1 – 3 behandelingen per klacht. Dit is uitgezonderd preventieve behandelingen. Hierbij is het verstandig om deze blijven te herhalen. Esther is aanwezig op maandag en donderdag.

Naast behandelingen bied ik ook workshops aan en draag ik mijn kennis graag over in mijn e-book. Het doel om mensen te helpen met mijn ervaringen staat voorop.

Meer info op www.natuurlijkesther.nl