Verbindingen maken en verspreiden

Verbindingen maken en verspreiden

Verbindingen maken en verspreiden

We zitten met Natuurwijzer nu 1 jaar op onze nieuwe plek. We beseffen ons steeds meer dat we een bijzondere plek hebben neergezet. Dat is wat we van onze klanten en bezoekers meer en meer horen. Het voelt voor ons zo fijn om er elke dag te mogen werken, om elke dag weer klanten te helpen met hun biologische boodschappen. Soms met vragen over wat ze nog kunnen eten met hun intoleranties, soms met vragen over klachten die ze ervaren.

We kunnen onze klanten niet altijd zelf helpen, maar proberen ze wel op weg te helpen door ze door te verwijzen naar het platform Natuurlijk Gezond Noord Limburg, waar 70 experts in de regio te vinden zijn of we verwijzen door naar de natuurgeneeskundigen die hun praktijk voeren boven de winkel. We bieden ook testen aan om erachter te komen of je tekorten hebt aan vitamines, mineralen of celzouten en of je voedselintoleranties hebt.

Daarnaast inspireren we graag met interessante activiteiten over heel diverse onderwerpen, die met elkaar gemeen hebben dat je op een natuurlijke wijze je gezondheid en welzijn kunt verbeteren. De onderwerpen variĆ«ren van Intermittent Fasting en emotie-eten tot de invloed van de prenatale periode en zelfheling, zie AGENDA. Er is veel animo voor deze activiteiten en ook zelf krijgen we er veel energie van. Of je ergens energie van krijgt is een mooie richtingaanwijzer die je helpt met keuzes maken. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat je energie krijgt uit vele vormen van voeding. Niet alleen voeding die je in de winkel koopt, maar ook voeding die je haalt uit de natuur, inspirerende kunst, lezingen, workshops enzovoorts. Kies dus voor voeding en activiteiten die je energie geven. 

Gisteravond tijdens de workshop Automatisch Schrift werd duidelijk hoe belangrijk de plek Natuurwijzer/GEMBER voor veel mensen is. Een van de deelnemers beschreef:  "Het is een bijzondere plek die veel mensen aantrekt , waar verbindingen worden gelegd en waar weer veel verbindingen verspreid worden. Er worden zaadjes geplant en de zaadjes verspreiden zich weer." Wij werken vanuit ons hart en dat is wat mensen voelen. We trekken mensen aan van gemeente Horst aan de Maas, maar ook van ver daarbuiten. Gisteravond waren er 2 dames uit Den Bosch die graag de workshop bij wilden wonen. Zoooo bijzonder dat onze zaadjes zover verspreiden. Ze waren erg onder de indruk van de winkel en het restaurant, van het hele concept en het aanbod van interessante lezingen en workshops. Uit omringende dorpen en steden komen klanten naar ons toe en laten ons weten hoe blij ze met ons zijn en dat een dergelijke plek in hun buurt niet te vinden is. 

We zijn super dankbaar dat wij dit allemaal mogen doen en we hopen nog vele zaadjes te mogen planten en verspreiden....

Liefs Wilmi en Marike