Laatste blog Marike

Laatste blog Marike

Laatste blog Marike

Nog eentje dan.... de laatste! mijn laatste blog voor Natuurwijzer. waar zal ik eens beginnen.? Het begon voor mij in 2018 met het maken van plannen om met Natuurwijzer te verhuizen naar het prachtige pand waar we nu zitten. Heerlijk vond ik het om samen met Wilmi de nieuwe winkel vorm te geven naast GEMBER. Wat een mooi concept hebben we neergezet! en nu na 5 jaar krijgen we nog steeds complimenten van nieuwe klanten/ bezoekers dat het zo'n uniek concept is. En dat is het ook. De combinatie met GEMBER, waar je eerlijk en smaakvol kun genieten van ontbijt, lunch en diner, met onze eerlijke eetwinkel met biologische en lokale producten is ook uniek! Dat realiseren we ons eigenlijk pas weer als we de complimenten krijgen. 

Met heel veel plezier heb ik bij Natuurwijzer gewerkt, ook al is het niet helemaal gelopen zoals we dat van tevoren bedacht hadden. Wilmi is namelijk al een hele tijd op de achtergrond bezig en niet in de winkel. In de afgelopen jaren heb ik veel mogen leren en ervaren en ben ik als persoon zeker gegroeid. Ik ben er achter gekomen dat ik heel erg blij word van nieuwe dingen opzetten. Dit heb ik mogen ervaren met Natuurlijk Gezond Noord Limburg en met Natuurwijzer. Als het dan eenmaal loopt, dan laat ik het graag over aan een ander die met nieuwe energie verder kan. Zo maak ik graag plaats voor de nieuwe generatie. Hoe geweldig is het dat vanaf februari moeder en dochter samen Natuurwijzer runnen! 

Wat ik zelf ga doen weet ik nog niet, maar ik vertrouw er op dat er weer iets heel moois op mijn pad komt!

Ik ben nog niet weg, pas per 1 februari, maar wil jullie toch alvast bedanken voor de mooie jaren en het vertrouwen in mij. 

Dank je wel en weej zeen ôs!

Liefs Marike