Even voorstellen Mieke Hendriks

Even voorstellen Mieke Hendriks

Even voorstellen Mieke Hendriks

Kook- & Voedingsadvies De Smidse

Mijn naam is Mieke Hendriks, als voedingsadviseur help ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden. Dit doe ik door problemen op het gebied van voeding, leefstijl, vitaliteit en hormonen aan te pakken. Wat doet gezonde voeding met je lichaam? Hoe ziet een gezonde leefstijl eruit? En hoe houd je je hormonen in balans? Ik vind het fantastisch om te zien dat één van mijn cliënten na een aantal maanden begeleiding een veel rustigere huid heeft gekregen en zelfs van de medicatie hiervoor af is. Ook ikzelf heb gemerkt wat een veranderd eetpatroon op basis van natuurvoeding doet met je lichaam en gezondheid. Ik heb een rustige huid, geen dip na een maaltijd, niet meer die schommelingen in mijn gewicht en bovendien ook veel meer energie. Heb jij last van lichamelijke klachten? Of wil je graag meer weten over gezonde voeding? Op zaterdagmiddag 22 januari organiseer ik een kookworkshop ‘Biologisch wel zo logisch’ met producten van People’s Farm. Omdat dit de eerste kookworkshop in het nieuwe jaar is, krijgen alle deelnemers een goodiebag van People’s Farm cadeau. Ga jij het nieuwe jaar ook gezond van start? Meld je dan nu aan via info@kvadesmidse.nl. Kijk voor meer informatie over mijn bedrijf en de kookworkshop op www.kvadesmidse.nl/.

Hopelijk tot snel,
Groetjes Mieke