Even voorstellen Lieke Mooren

Even voorstellen Lieke Mooren

Even voorstellen Lieke Mooren

Of ik wilde gaan testen, proeven en uitproberen voor Natuurwijzer in Horst? Absoluut. Als journaliste in opleiding schrijf ik graag over mijn bevindingen, positief of negatief. En dat is dus wat ik ga doen in blogs die jullie voorbij zullen zien komen. Mijn naam is Lieke Mooren en ben geboren en getogen Horsterse. Momenteel woon ik in Tilburg en studeer ik aan de Hogeschool voor journalistiek. Met een -iets te- grote liefde voor eten ga ik vaak op zoek naar de lekkerste recepten, mits dat mijn studentenbudget dit toelaat. Het liefst gebruik ik biologische producten en probeer ik gezonde alternatieven uit. Een mooie uitdaging om mijn beide passies, namelijk gezondheid en schrijven te combineren!

In de eerst volgende blog lees je over mijn bevindingen van een crème met enkel natuurlijke producten.  

Hopelijk tot snel!

Groetjes Lieke