Groenten en fruit

Groenten en fruit

Groenten en fruit

Verse biologische groenten en fruit zijn bij Natuurwijzer het hele jaar door beschikbaar. Daarbij vinden we een aantal uitgangspunten erg belangrijk:

  • Biologisch (/dynamisch) geteeld
  • Zo veel mogelijk uit de regio
  • Zo veel mogelijk uit het seizoen
  • Zo min mogelijk plastic verpakkingen

 

Onze voorkeur gaat uit naar de producten van People's Farm, een biologische boerderij in Maasbree waar Marcel en Yvonne met hart en ziel werken om heerlijke producten te telen, waarbij ze goed zorgen voor de producten, de bodem, de aarde en onze toekomst. 

Op deze manier kunnen we biologische groenten aanbieden uit de regio, uit het seizoen, met een lage footprint en zonder verpakkingsmateriaal.

People's Farm biedt ook een verskratje dat wekelijks wisselt en je kunt aanpassen aan je eigen wensen. Dit kun je op maandag en op vrijdag bij ons in de winkel afhalen. Kijk hiervoor op hun site www.peoplesfarm.nl 

Groenten en Fruit die People's Farm niet kan leveren bestellen we bij onze groothandel Udea, waarbij we onze uitgangspunten niet uit het oog verliezen. We letten er op dat de biologische producten uit Nederland komen en als dat niet zo is dan van zo dichtbij mogelijk. We bestellen, als de houdbaarheid het toelaat, proucten in kisten en niet in stuks verpakt om zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te verbruiken.