Grondend voetbad ritueel met begeleide meditatie & healing

Grondend voetbad ritueel met begeleide meditatie & healing

Grondend voetbad ritueel met begeleide meditatie & healing

Grondend voetbad ritueel met begeleide meditatie & healing

Kom in verbinding met jezelf

 

Ervaar het aardende effect van een energetisch zout voetbad met begeleide meditatie.
Janine van New Dawn Bath en Cris van Puur Hier Zijn begeleiden je, tijdens dit ritueel van zelfzorg en zelfliefde, in het zakken in je lichaam en in de ontspanning. Om je vanuit daar weer te verbinden met je hart, jezelf en je vertrouwen.

Voor New Dawn Bath is zelfzorg en zelfliefde de drijvende beweging geweest om een prachtig voedend energetisch badzout te creëren.

Een badzout waarmee je thuis je eigen ritueel in zelfzorg kunt houden. Een ritueel waarin je jezelf uitnodigt uit het ‘doen’ te stappen en gewoon te ‘zijn’ in het nu.

Een badzout dat voedend is op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. 
Tijdens deze ontspannende avond kun je zelf het grondende effect van New Dawn’s High vibrational bath salt ervaren. Geniet van een voetbad ritueel terwijl Cris je begeleid in een verstillende meditatie met aan het eind een energetische healing.

 

Voor Cris van Puur Hier Zijn is ruimte geven aan wie je daadwerkelijk bent de ultieme beweging van zelfzorg en zelfliefde.

In haar praktijk in Horst creëert Cris ruimte voor mensen om uit hun hoofd en uit oude patronen te stappen en zich weer te verbinden met hun hart, hun wijsheid en hun kracht. Meditatie, coaching, ademwerk, healing en energetisch werk zijn, binnen de praktijk van Puur Hier Zijn, de ondersteunende ‘tools’ die richting geven in dit proces van groeien en thuiskomen.

 

De weg naar verbinding met jezelf gaat altijd via het lichaam, via de ontspanning en via het hier en nu. Hierin voelden Janine en Cris de resonantie met elkaar en tegelijk zagen ze ook de toevoeging aan elkaars werk en raakten ze geïnspireerd om deze workshop te creëren.

Zij hopen jou te mogen ontvangen tijdens deze avond van zelfzorg en verbinding.

 

Wat kun je verwachten:

·       Een aardend voetenbad ritueel met een begeleide meditatie en energetische healing.

·       Je krijgt kennis over, én gaat zelf ervaren wat, de werking is van het energetische badzout van New Dawn Bath.

·       Ontspanning, verstilling en hier zijn in verbinding met jezelf en de Aarde.

 

Dinsdag 28 maart – 19:30-21:00

22,50 euro

@ De Natuurwijzer in Horst

 

www.newdawnbath.com

www.puurhierzijn.nl